fbpx

Hogyan készül?

A Magyar Képzőművészeti Egyetemen diplomáztam Grafikusművész szakon, Tervezőgrafika szakirányon. Mindig is szerettem a festészeti technikákat és az illusztrálást belecsempészni a számítógéppel tervezett munkáimba, ezek ötvözete köszön vissza a meghívókon.

Életetek legfontosabb napjának első maradandó emléke az esküvői meghívó, ezért fontos, hogy az a Ti egyéniségeteket és a Nagy Nap stílusát tükrözze.
Az ötletek egyeztetése után a tervezés minden esetben személyre szabott. Képzőművészként számomra az autentikusság a legfontosabb, ezért nem dolgozom internetről letölthető / megvásárolható grafikákkal. Minden illusztráció egyedileg készül, kézzel festve vagy rajzolva – legyen az hagyományos manuális festés, vagy számítógépen, rajzpadon készített digitális festés. Minden esetben 100%-ig saját kézzel festett, rajzolt, tervezett munka készül. A festmény / illusztráció digitalizált változata kerül a meghívókra.

A Ti meghívótokhoz készült illusztráció, logó, grafika nem lesz felhasználva más részére, így biztosak lehettek benne, hogy teljesen egyedi meghívótok lesz!
Bármilyen elképzeléssel keressetek nyugodtan, és megtervezem Nektek!

 

 


♥ AZ OLDAL TETEJÉRE ♥